Menu

Om HEFOS

HEFOS AB er et installasjonsfirma som har spesialisert seg på installasjon av varmepumper og produkter for energieffektive varmesystemer.

HEFOS er aktive på de tre markedene hvor våre partnere driver virksomhet. Det er i dag i Sverige, Norge og Polen. For å lese mer om installasjonen din, fortell hvor du kjøpte varmepumpen din gjennom å klikke på de respektive innkjøpspartnerne ovenfor - eller gå direkte til vårt skjema for å bestille installasjon.

Kvalitet og utdanning

Vi satser på å holde høy kvalitet på våre installasjoner og installatører. Samtlige av våre installatører, uansett land, er sertifisert for å jobbe med energibærere. Ved installasjon av vannbårne systemer jobber installatørene vanligvis i team på to personer, hvorav den ene er høyskoleutdannet eller sivilingeniør.

Tegninger og arbeidsledelse

Hver installasjon vi utfører er individuelt tilpasset til den aktuelle boligen. Beregninger og kvalitetssikring av installasjonen utføres alltid av HEFOS' arbeidsleder, som har lang erfaring fra arbeid med blant annet ITV varmepumper. Han har kjølesertifikat i klasse 1.

Arbeidsmetoder og godkjennelse av kunden

Hver utført installasjon settes i gang, kvalitetskontrolleres og dokumenteres i henhold til HEFOS sjekkliste for flow og ytelse. Sist, men ikke minst skal installasjonen godkjennes av deg som kunde.

I vår standardinstallasjon inngår innedel, utedel og rørkoblingene.